Akciós termék, újdonság

Állandó akciós termékekkínálattal várjuk kedves vásárlóinkat! Aktuális akcióinkról érdeklődjön üzletünkben eladóinktól!

Húsüzemünk

Bemutatkozás

A Mikofami Kereskedelmi és Szolgáltató Kft. azzal a nem titkolt céllal jött létre, hogy szűkebb értelemben a térség, tágabb értelemben Európa húsfeldolgozó élmezőnyének tagja legyen. Célunk elérését mi sem bizonyítja jobban, mint hogy Magyarország legnagyobb kapacitású marhavágóhídjává váltunk, valamint több nemzetközi ellenőrző szervezet (pl. SAI GLOBAL) elismerte magas szintű tevékenységünket, amelyről tanúsítvánnyal is rendelkezünk. Vágóhídi engedély számunk, HU 35 EK, mely alapján üzemünk azonosítható és ellenőrizhető.

A vágóhíd erősségeiként tapasztalt munkatársi köre, előzetesen e területen szerzett szakértelme, valamint a húsüzem kimagasló felszereltsége említhető. Továbbá nagy gondot fordítunk az állategészségügyi, valamint higiéniai előírások betartására. Üzemünkben hivatalos, független szarvasmarha minősítési pont működik.

A feldolgozás során (elsősorban szarvasmarha) a kétszintes kialakításból fakadóan megteremtettük a késztermék szempontjából kevésbé előnyös részek - keletkezés helyén történő - higiénikus eltávolításának lehetőségét. Ehhez az előfejtési fázis korszerű kialakításával, pontos és szakszerű munkafolyamatok elvégzésével, valamint az állategészségügyben kötelező laboratóriumi vizsgálatok elősegítésével járulunk hozzá. HACCP rendszerünk működtetésével, valamint a vágási folyamatok pontos dokumentálásával képesek vagyunk a vizsgálatoknál felmerülő kérdések gyors és szakszerű megválaszolására. Cégünk működésének minden területen alkalmazza a magyar és európai szabványokat.

Az üzemben alkalmazott informatikai - elektronikai fejlesztések (saját fejlesztésű vágóhídi vállalatirányítási rendszer, PLC vezérlés az egyes pódiumok között, valamint EAN 13, 128 vonalkód technika) által kiszámíthatóan végezhető vágási és feldolgozási feladatokat látunk el. Kapacitásunk 15 vágás/órától 20-25 vágás/óráig terjed, ami a napi 250 vágást is elérheti, a legmagasabb szintű minőségi követelmények biztosítása mellett.

A vákuumozási, fagyasztási, tárolási és logisztikai feladatok ellátásával különböző megrendelői igényeket valósítunk meg.

Bízunk benne, hogy az általunk képviselt minőség, a felhalmozott szaktudás hosszú távon partnerré tesz bennünket.